Menu

Menu bij CostaRozzi

Wat gaan we vandaag eten?!
Dit zal u zeker helpen.

  • Soepen

     

    Soep van de dag
    Tomatensoep

  • Koude voorgerechten

     

    Pikilia
    Assortiment van koude en warme hapjes

    Brood
    Met huisgemaakte kruidenboter

    Tzatziki
    Traditionele yoghurtsalade met komkommer en knoflook

    Zalm
    Gerookte zalm met een frisse dressing

    Bruschetta
    Gegrild broodje met pesto, tomaat en feta

    Carpaccio
    Met verse pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en olijfolie

    Tonijnsalade
    Geserveerd met slasoorten

    Feta met olijven

    Tirosalata
    Pittige fetadip met verse rode pepers

    Choriatiki
    Griekse salade met feta

    Salade met vis
    Rijke salade met zalm, garnalen en tonijn

    Hollandse garnalencocktail
    Garnalencocktail

     

    Warme voorgerechten

     

    Dolmades
    Druivenbladeren gevuld met rijst en gehakt

    Feta fournou
    Feta uit de oven met tomaat, basilicum en knoflook

    Spanakopita
    Feta met spinazie in bladerdeeg

    Keftedakia
    Kruidige gehaktballetjes in tomatensaus

    Champignons
    Gegratineerde champignons met pesto en fetadip

    Saganaki
    Gebakken feta in een krokant korstje met jam-compote

    Saganaki mix
    Vier soorten kaas met tomaat uit de oven

    Feta in filodeeg
    Uit de oven met honing en sesamzaadjes

    Aubergine uit de oven
    Met feta en huisgemaakte tomatensaus en groentes

    Gebakken courgette
    Lekker gebakken courgetten met tzaziki

    Gebakken champignons
    Lekker gepaneerde champignons op Griekse wijze

     

    Vis en zeevruchten

     

    Gamba’s
    Gebakken wilde gamba’s met knoflook en peterselie

    Saganaki met garnalen
    Gebakken garnalen in pikante saus met feta

    Mosselen
    Gebakken mosselen met knoflook en peterselie

    Kalamaria
    Gebakken inktvisringen

    Octopus op Griekse wijze
    Gegrilde inktvis

  • Hoofdgerechten

     

    Mousaka
    Ovenschotel van laagjes aubergine, courgette, gehakt, aardappelen en bechamelsaus

    Gyros-pannetje paprika
    Gyros op de moderne manier geserveerd met paprikasaus, gegratineerd met kaas

    Gyros-pannetje peper
    Gyros op de moderne manier geserveerd met pepersaus, gegratineerd met kaas

    Kotta sto Tigani
    Gebakken stukjes kipfilet in champignonnenroomsaus

    Pannetje van Costarozzi
    Stukjes ossenhaas en varkenshaas in een Griekse saus van uitjes, paprika en tomaat

    Ossenhaas
    Gegrilde, Argentijnse ossenhaas, met naar keuze pepersaus of champignonsaus

    Stifado
    Authentiek Grieks gerecht van gestoofd rundvlees met Griekse kruiden, in een rode wijnsaus met uitjes

    Gevulde kipfilet
    Kipfilet gevuld met feta, tomaat en verse pesto uit de oven

    Filletto Akropolis
    Varkenshaas met zongedroogde tomaten, parmaham, feta en gegrilde paprika

    Lamskoteletjes
    French racks van de grill

    Lamsbout uit de oven
    Lamsbout uit de oven bereid met een boeket van verse kruiden en rode wijn

    Gebakken lamshaasjes
    Gebakken lamshaasjes afgeblust met Mavrodaphne (Griekse rode port)

  • Vegetarische gerechten

     

    Vegetarische schotel
    Laat u door onze koks verrassen met een assortiment van onze vegetarische gerechten

    Mousaka
    Ovenschotel van laagjes aubergine, courgette, aardappel en verse bechamelsaus

  • Grill specialiteiten

     

    Fotia schotel (voor 2 personen of meer)
    Souflaki, ossenhaas, kipfilet, sousouki en giros

    Elliniko piato (voor 2 personen)
    Stukje mousaka, varkenshaas met feta, souflaki, lamskotelet en gyros

    Costarozzi (voor 2 personen)
    Laat u verrassen door onze keuken

    Parga schotel (voor2 personen )
    Ossenhaas, lamshaas, lamskoteletten en kipfilet

    Mix grill
    Souflaki, sousouki, kipfilet, varkenshaas en gyros

    Mix grill deluxe
    Kipfilet, lamskotelet, ossenhaas, sousouki, gyros en kalfsvlees in tomatensaus

    Hermes schotel
    Sousouki, souflaki, varkenshaas en gyros

    Gyros schotel
    Gekruid, gesnipperd vlees

    Gyros speciaal
    Gyros met gebakken uitjes, champignons en paprika

    Bifteki tiri
    Gekruid gehakt gevuld met feta en paprika

    Souflaki
    Twee spiesen van varkenshaas met gyros

    Sousouki
    Twee sousouki’s (gegrild gehakt) met gyros

  • Visspecialiteiten

     

    Vangst van de dag
    Laat u informeren door het bedienend personeel

    Zeebaars
    Zeebaarsfilet klaargemaakt in de oven, met tomaatjes, uitjes, olijven en verse basilicum

    Visschotel mix
    Een rijke mix van vissoorten

    Kalamaria
    Gebakken inktvisringen

    Wilde Gamba’s
    Gebakken grote, wilde gamba’s

    Zalmfilet
    Zalmfilet van de grill met Provençaalse kruiden

 

U kunt ook de  menukaart hier downloaden.

Reactiemogelijkheid is gesloten