CONTACT

 

Heeft u vragen, suggesties of wilt u gewoon even hallo zeggen? We horen graag van u! U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Ons team staat klaar om u te helpen. 

 

Steynlaan 52
3701 EH  Zeist
Tel: 030 – 268 47 41
Mail: info@costarozzi.nl

 

EEN FAMILIE RESTAURANT

Over costa rozzi 

 

In 2016 openden Vassilis Rozis en zijn vrouw Purdy met trots de deuren van restaurant Costa Rozzi. Met maar liefst 20 jaar horeca-ervaring besloten ze hun passie voor gastvrijheid en culinaire kunsten te bundelen. De naam ‘Costa Rozzi’ is geen toeval; het is een liefdevolle verwijzing naar hun zoontje, dat inspiratie bood voor deze sfeervolle onderneming. Sindsdien verwelkomt dit gepassioneerde koppel hun gasten met open armen.

Met een duidelijk doel voor ogen wilden Vassilis en Purdy afstappen van de traditionele Griekse uitstraling. Elk detail is zorgvuldig overwogen: van de sfeervolle locatie tot de uitgebreide menukaart en de kwaliteit van de gerechten tot de aandacht voor interieurdetails. De bediening en gastvrijheid maken het plaatje compleet. Voor Vassilis en Purdy is er geen mooier beeld denkbaar.

Over ons 
EVEN GEEN ZIN OM TE KOKEN?

COSTA ROZZI BIJ U THUIS


Het is natuurlijk ook mogelijk om thuis lekker te genieten van onze Griekse specialiteiten! U kunt uw bestelling online plaatsen, en er vervolgens voor kiezen om deze af te halen of te laten bezorgen. καλή όρεξη (eet smakelijk)!

© Costa Rozzi

RESTAURANT COSTA ROZZI

Steynlaan 52
3701 EH  Zeist
Tel: 030 – 268 47 41
Mail: info@costarozzi.nl

KVK-nummer: 64310515

OPENINGSTIJDEN

We zijn van 2 t/m 4 januari gesloten.

Het restaurant is dagelijks geopend. De keuken is van 17:00 tot 22:00 open. 

PARKEREN

Rondom de Steynlaan zijn er genoeg parkeer gelegenheden.
Betaald maar ook onbetaalde plaatsen.